Privatliv og cookie info

Beskyttelse af personlige oplysninger og cookies

Kverneland Group, herunder mærkerne Kverneland og Vicon, er et datterselskab af Kubota Holding Europe B.V.

OM KUBOTA OG VORES TILGANG TIL PRIVATLIV

Kubota Holdings Europe B.V. og dets datterselskaber og tilknyttede virksomheder (samlet set "Kubota") tager dit privatliv alvorligt. Kubota ved at gennemsigtighed og respekt er fundamentale dele i langvarige forhold og yder derfor enhver rimelig indsats for at beskytte de oplysninger, du giver os.

Denne fortrolighedserklæring beskriver de typer af personlige oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger oplysningerne, hvem vi deler det med, og hvilke valg du kan gøre i forbindelse med vores brug af oplysningerne. Vi beskriver også de foranstaltninger, vi træffer for at beskytte informationssikkerheden, og hvordan du kan kontakte os omkring de af os opbevarede personoplysninger .

Vores privatlivspraksis kan variere i de lande, hvor vi opererer, for at afspejle lokale praksis og juridiske krav.

1. HVAD ER PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi henviser til personlige oplysninger defineret i henhold til persondataforordningen(GDPR):

"Oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person ("registreret") en identificerbar fysisk person er en, der direkte eller indirekte kan identificeres ved henvisning til en identifikator så som et navn, et cpr-nummer, lokaliseringsdata, en online identifikator eller en eller flere faktorer, der er specifikke for fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af den pågældende fysiske person ".

2. HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE DATA

Denne fortrolighedserklæring gælder for de personlige data, som Kubota indsamler og bruger. Henvisninger i denne privatlivspolitik til "Kubota", "vi", "os" eller "vores" betyder Kubota Holdings Europe B.V. og dets datterselskaber og tilknyttede virksomheder.

Hver Kubota-enhed, der styrer de måder, hvorpå dine personoplysninger indsamles, og de formål, som dine personoplysninger anvendes til, vil være den relevante “data controller” i henhold til gældende lokal lovgivning og den europæiske persondataforordning.

Kubota-enhederne, der er ansvarlige for indsamling og brug af dine personlige oplysninger til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring, er identificeret i afsnittet: Hvordan kontakter du os - hvor du også finder de respektive  kontaktoplysninger i enhederne såvel som den Databeskyttelsesansvarlige

Vores hjemmesider kan give links til andre hjemmesider for din bekvemmelighed og information. Disse websteder kan fungere uafhængigt af Kubota. Sammenkædede websteder kan have deres egne oplysninger om personlige oplysninger eller politikker, som vi kraftigt foreslår, at du gennemgår, hvis du besøger eventuelle linkede websteder. I det omfang, at de linkede websites, du besøger, ikke ejes eller kontrolleres af Kubota, er vi ikke ansvarlige for hjemmesidens indhold (herunder en 'cookies' brugt på den pågældende hjemmeside), enhver brug af hjemmesiderne eller privatlivspraksis for tilknyttede websteder .

3. HVORDAN INDSAMLER OG ANVENDER VI DINE OPLYSNINGER

Vi indsamler nogle personlige oplysninger direkte fra dig, for eksempel når du bruger vores hjemmeside, bruger vores tjenester eller kontakter os, eller vi henter dine personlige data fra vores forretningsforbindelser og partnere (f.eks. forhandlere eller distributører, som vi har forretningsforbindelse med eller fra firmaer med hvem vi har indgået kontrakt med henblik på markedsundersøgelse).

Kategorier af data, vi indsamler om dig

  • Fysisk placering og kontaktoplysninger (navn, postadresse, e-mailadresse og telefonnummer, faxnummer, kunde-id)
  • Forholdsoplysninger (oplysninger vedrørende dine henvendelser, køb, regionale placering og forhandlertransaktioner
  • Maskin- og brugsoplysninger (Maskinbrugsformål, Maskindrift og Maskinoperationsdata, som inkluderer driftstimer, brændstofforbrug)
  • Finansiel information og tilknyttet information (for- og efternavn, fødselsdato, socialsikringsnummer / officielle personlige identifikationsnummer / kode, e-mailadresse, hjemme telefonnumre og mobiltelefonnummer samt visse ansættelses-, indkomst- og kreditoplysninger)
  • Oplysninger, vi indsamler online. Vi indsamler personlige data ved hjælp af automatiserede midler, som f.eks. Cookies. Oplysningerne vi indsamler på denne måde omfatter: IP-adresse, browsertype, operativsystem, refererende webadresser og oplysninger om aktioner eller interaktion med vores digitale aktiver. Vores websteder bruger Google Analytics ("Google Analytics"), en webanalysetjeneste fra Google og foretager anonymisering af dine personlige oplysninger til udførelse af dataanalyser.

Hvordan bruger vi indsamlet data
Vi behandler (indsamler, opbevarer og bruger) de oplysninger, du giver på en måde, der er forenelig med EU's Persondataforordning (GDPR). Vi vil bestræbe os på at holde dine oplysninger nøjagtige og ajourførte, og ikke holde den længere, end det er nødvendigt. Vi forpligter os til at bevare oplysninger i overensstemmelse med loven, såsom oplysninger, der er nødvendige for indkomstskat og revision

Formålet med indsamling og behandling af data
Kubota bruger dine personlige data til at give dig de varer og tjenester, du har anmodet om, eller for at underrette dig om andre produkter eller tjenester som angivet nedenfor.

Opfyldelse af din anmodning. Når du anvender vores forespørgsel-, konkurrence- eller undersøgelsesfunktionalitet på vores hjemmesider, kan vi bruge indleverede oplysninger sammen med andre oplysninger, vi har om dig, til at levere relevante produkt- og serviceydelser for bedre at svare på dine specifikke produkt- eller serviceforespørgsler eller reagere på klager. Hvis du bruger vores ”Dealer Locator”, kan dine oplysninger leveres til vores forhandlere for at opfylde din anmodning. Kontroller venligst, om Forhandlerlisten eller lignende er i brug. Det lovlige grundlag for behandling af dine personlige data til dette formål er af 'legitim interesse'.

  • Marketing og kampagner. Kubota kan bruge oplysninger, du giver gennem transaktioner og via vores hjemmesider til at markedsføre nye produkter og tjenester til dig. Med hensyn til kontakt til markedsføringsformål vil vi kontakte dig for yderligere samtykke. Du er også i stand til at fravælge når som helst. Du finder yderligere
  • oplysninger tilgængeligt  i afsnittet om dine rettigheder. Det lovmæssige grundlag for behandling af dine personlige data til e-marketing formål er 'Samtykke'.
  • Kundeservice og support. Vi indsamler og bruger oplysninger om dig til at understøtte vores kundeservice og supportaktiviteter eller relaterede transaktioner. Dette kan omfatte, men det er ikke
  • begrænset til, garantitjenester, finansiering eller indkøb, levering af produkter og vedligeholdelse. Det lovlige grundlag for behandling af dine personlige data til kundeservice er "legitim interesse".
  • Ansættelsesansøgninger. Vi vil muligvis bruge oplysninger indsendt af dig online via et hvilket som helst Kubota-websted eller en portal, der er udpeget til dette formål, til at bestemme, hvorvidt du er kvalificeret til en ledig stilling, som du har ansøgt i overensstemmelse med de annoncerede kriterier og enhver relevant privatlivsbesked, der er givet til dig, når du bruger en sådan hjemmeside eller portalen. Det lovlige grundlag for behandling af dine personlige data til ansættelsesansøgning er 'legitim interesse'. Ingen særlig kategori af data behandles på dette stadium.

4. DELER VI DINE PERSONLIGE DATA MED ANDRE?

Kubota kan dele dine oplysninger med følgende parter:

  • Forhandlere, samarbejdspartnere, der leverer en del af vores produkter og tjenesteudbydere til at levere produkter og tjenester i forbindelse med salg af Kubota-produkter, interne virksomhedsprocesser eller service af dine konti eller transaktioner
  • Marketing partnere, at markedsføre dig direkte, hvis du har givet dit samtykke til det formål.
  • Revisorer, tilsynsmyndigheder og andre enheder, hvor det lovligt kræves for at beskytte vores rettigheder eller ejendom i forbindelse med salg af aktiver og / eller selskabet.

Enhver tredjepart, som vi kan dele dine data med, er forpligtet til at holde dine oplysninger sikkert og kun bruge dem til at opfylde den service, de giver dig på vores vegne. Når de ikke længere har brug for dine data til at opfylde denne service, vil de afhænde detaljerne i overensstemmelse med vores procedurer. Hvis vi ønsker at videregive dine følsomme personoplysninger til en tredjepart, vil vi kun gøre det, når vi har fået dit samtykke, medmindre vi er juridisk forpligtet og / eller af andre andre lovmæssige grunde.

Bemærk venligst, at vi vil opdatere denne meddelelse snarest for at give dig mere specifikke oplysninger om kategorierne af alle modtagere, som vi deler dine personlige data med.

5. OPBEVARING AF PERSONLIGE DATA

Kubota gemmer kun brugernes personlige data i den periode, der er nødvendig for behandling.  Bemærk venligst, at vi vil opdatere denne meddelelse snarest for at give dig specifikke detaljer om opbevaringsperioden for de formål, der er nævnt ovenfor.

6. DINE RETTIGHEDER OG VALG

Du har visse rettigheder vedrørende de personlige oplysninger, vi opretholder om dig. Vi tilbyder dig også bestemte valg til, hvilke personlige oplysninger vi indsamler fra dig, hvordan vi bruger disse oplysninger, og hvordan vi kommunikerer med dig. I overensstemmelse med gældende lovgivning har du ret til

  • Adgang til dine personlige data behandlet af Kubota. Du kan nemlig få bekræftelse på, at vi har personlige oplysninger om dig, anmode om adgang til og modtagelse af oplysninger om de personlige oplysninger, vi vedligeholder om dig, modtag kopier af de personlige oplysninger, vi opretholder om dig.
  • anmode om korrektion, opdatering og sletning af personlige data
  • protestere, af legitime grunde, mod behandling af dine personlige data;
  • protestere mod, at dine personoplysninger bruges til prospektering, herunder kommercielle formål (markedsføring);
  • Tilbagekalde enhver samtykkeerklæring, der er givet via hjemmesiden eller på anden måde (hvis nogen) med virkning for fremtiden til enhver tid og til enhver tid at få adgang til ordlyden af en sådan samtykkeerklæring

Du kan fravælge indsamling og brug af visse oplysninger, som vi indsamler om dig ved hjælp af automatiserede midler, når du besøger vores hjemmesider. Din browser kan fortælle dig, hvordan du får besked, og fravælger at modtage visse typer cookies. For mere information om Cookies og frameldelse, se venligst nedenfor.

COOKIE

(1) Kubota kan bruge "cookies", ved adgang til hjemmesiden for at forhindre, at du skal genindtaste oplysninger ved forskellige lejligheder. Nogle af de cookies, der bruges på hjemmesiden, er strengt nødvendige for at levere de ønskede tjenester. Disse cookies slettes som regel efter din session er afsluttet. Andre cookies, beregnet for webanalyse, vil blive lagret i længere tid og vil kun blive placeret, hvor du har givet dit forudgående samtykke. Under afsnit (3) nedenfor kan du finde et overblik over de anvendte cookies, deres formål og deres levetid.

(2) I det omfang du har givet dine personlige oplysninger, herunder din e-mailadresse, under din registrering eller din adgang til hjemmesiden eller nogen af vores tjenester, kan Kubota, afhængigt af dine valg, knytte browseroplysninger til din enhed, behandlet af de cookies, som Kubota udsender, med dine personlige data til at sende dig, for eksempel elektroniske undersøgelser eller at vise på din enhed i reklamerum, der indeholder cookies, som Kubota udsender, personlig reklame, der er specielt beregnet til dig og kan være af personlig interesse for dig.

(3) Ved brug af vores hjemmeside og ikke deaktivering af cookies, og om nødvendigt baseret på dit forudgående samtykke, anvendes følgende cookies beskrevet nedenfor:

Cookies Beskrivelse
_utma Addthis sætter Del og Like muligheder for sociale medier, som Facebook og Twitter. Det sørger for, at brugeren ser den opdaterede tæller, hvis de deler en side og vender tilbage til den, før vores share count cache er opdateret.
_utma, _utmb, _utmc, _utmz, _utmv Google Analytics er Googles gratis webanalyseværktøj, der hovedsagelig hjælper websiderne med at forstå, hvordan deres besøgende engagerer sig med deres hjemmeside. Det indeholder også cookies på domænet på det websted, du besøger. Det bruger et sæt cookies til at indsamle information anonymt og rapportere web trends uden at identificere individuelle besøgende
_cuvid Denne cookie skrives typisk til browseren ved første besøg på webstedet fra den pågældende webbrowser. Hvis cookien er blevet slettet af browseroperatøren, og browseren efterfølgende besøger webstedet, skrives en ny __cuid-cookie med et andet unikt unikt id. Denne cookie bruges til at bestemme unikke besøgende på webstedet, og den opdateres med hver sidevisning. Derudover er denne cookie forsynet med et unikt id, som applikationen bruger til at sikre cookieens gyldighed og tilgængelighed som en ekstra sikkerhedsforanstaltning
_cusid Denne cookie bruges til at etablere og fortsætte en brugersession med webstedet. Når en bruger viser en side på websitet, forsøger script-koden at opdatere denne cookie. Hvis den ikke finder cookien, er der skrevet en ny og en ny session er etableret. Hver gang en bruger besøger en anden side på webstedet, opdateres denne cookie til at udløbe efter 30 minutter og fortsætter således en enkelt session, så længe brugeraktiviteten fortsætter inden for 30 minutters intervaller. Denne cookie udløber, når en bruger holder pause på en side på webstedet i mere end 30 minutter
_cuvon Bruges til at signalere sidste gang en besøgende har set en side.

(4)

Hvis du ønsker at kontrollere, hvordan cookies bruges, kan du ændre indstillingerne på din computer og din browser.
De fleste webbrowsere tillader nogen kontrol over de fleste cookies gennem browserindstillingerne. For at finde ud af mere om cookies, herunder hvordan du kan se, hvilke cookies der er angivet, skal du besøge www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Find ud af, hvordan du administrerer cookies på populære browsere:

Google Chrome
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Microsoft Internet Explorer
Opera
Apple Safari

For at finde oplysninger om andre browsere: Besøg den pågældende browsers webside.
Som angivet ovenfor bruger vores hjemmesider "Google Analytics. Hvis du vil have flere oplysninger og fravalgsmuligheder, se venligst nedenfor.

Brug af GOOGLE ANALYTICS

(1) TDenne hjemmeside bruger Google Analytics ("Google Analytics"), en webanalysetjeneste fra Google, Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics bruger cookies til at hjælpe Kubota med at analysere, hvordan du bruger hjemmesiden, herunder antallet af besøgende på hjemmesiden, de websteder, du er kommet fra, og de sider, de besøger. Disse oplysninger bruges til at forbedre webstedets tilbud og tjenester. Som regel overføres alle oplysninger, der genereres af cookien om din brug af hjemmesiden, til og gemmes af Google på servere i USA. Da denne hjemmeside har implementeret den IP-anonymiseringsfunktionalitet, der tilbydes af Google, bliver din IP-adresse, før den overføres til USA, forkortet af Google i EU's medlemsstater eller i andre kontraktlige traktatstater med den europæiske union. Kun i usædvanlige tilfælde overføres din fulde IP-adresse til en server fra Google i USA og afkortes der.

(2) Google bruger disse oplysninger til at hjælpe Kubota med at evaluere brugen af hjemmesiden, indsamle rapporter om hjemmesidens aktivitet og give andre statistiske og analytiske tjenester vedrørende brug af hjemmesiden. IP-adressen, der sendes af din browser inden for rammerne af Google Analytics, vil ikke blive forbundet med andre data hos Google.

(3) Du kan forhindre indsamling af data, der genereres af cookien, om din brug af denne hjemmeside (herunder din IP-adresse) og fravalg af at blive sporet af Google Analytics på tværs af alle websteder ved at downloade og installere et browser-plugin, som er tilgængeligt her https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

(4) Som et alternativ til at installere browser-pluginet, eller hvis du bruger hjemmesiden med browsere på mobile enheder, kan du også udelukke at blive sporet af Google Analytics, hvis du klikker på følgende fravalgslink: Opt -Ud af Google Analytics-sporing: I dette tilfælde placeres en fravalgscookie i din browser, der forhindrer yderligere sporing af din brug af denne hjemmeside af Google Analytics. Husk at du bliver nødt til at fravælge igen, hvis du sletter alle cookies, der er gemt på din enhed

(5) Du skal også fravælge for hver enhed, du bruger til at besøge vores hjemmeside. For et overblik over privathed hos Google, klik venligst nedenfor https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Du kan til enhver tid meddele os, at du ikke ønsker markedsføringskommunikation ved at kontakte os som angivet i afsnittet "Sådan kontakter du os" eller ved at klikke på afmeldingslinket inden for de marketing-e-mails, du modtager fra os.

For fravalgsmuligheder venligst.

Hvis du giver os oplysninger eller materiale vedrørende en anden person, skal du sørge for, at delingen med os og vores videre anvendelse som beskrevet til dig fra tid til anden er i overensstemmelse med gældende lovgivning, så du bør f.eks. informere om  individuel behandling af hans / hendes personlige data og få hans / hans samtykke, som det måtte være nødvendigt i henhold til gældende lovgivning

Kubota indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra eller markedsføres til børn under 13 år. Hvis et barn under 13 år har givet personlige oplysninger til Kubota via vores hjemmeside, kan en forælder eller værge kontakte Kubota for at anmode om, at oplysningerne slettes fra vores registreringer. Efter modtagelse af en sådan anmodning vil vi gøre bedst mulige indsats for at slette barnets oplysninger fra vores registreringer.

Hvis du er bekymret for, at vi har overtrådt dine rettigheder, kan du indgive en klage ved at kontakte Kubota som angivet i afsnittet Sådan kontakter du os. Vores databeskyttelsesansvarlige vil behandle din klage og give dig yderligere oplysninger om, hvordan det håndteres.

Du har ret til at klage til informationskommissærens kontor (ICO), hvis du mener, at vi ikke har håndteret din anmodning på en passende måde. For information om kontakt til ICO henvises til deres hjemmeside.

7. INTERNATIONAL DATAOVERFØRSEL

Vi kan overføre de personlige oplysninger, vi indsamler om dig, til modtagere i andre lande end det land, hvor oplysningerne oprindeligt blev indsamlet. Disse lande har muligvis ikke de samme databeskyttelseslove som det land, hvor du oprindeligt leverede oplysningerne. Når vi overfører dine oplysninger til andre lande, beskytter vi disse oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedserklæring eller som meddelt dig på det tidspunkt dataene indsamles.

Vær opmærksom på, at Kubota gennemgår detaljeret due diligence-proces, inden du vælger dataprocessorer, som vi deler dine personlige data med. Kubota har passende kontraktlige bestemmelser for at sikre, at personoplysninger er beskyttet.

8. HVORDAN VI OPBEVARER OG BESKYTTER PERSONOPLYSNINGER

Sikkerheden omkring dine personlige oplysninger er vigtig for Kubota. Vi er forpligtet til at beskytte de oplysninger, vi indsamler. Vi opretholder administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte de personlige oplysninger, du giver, eller vi samler imod utilsigtet, ulovlig eller uautoriseret destruktion, tab, ændring, adgang, oplysning eller brug. Disse sikkerhedsforanstaltninger har til formål at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af de oplysninger, du giver os. Vi vurderer jævnligt risici for dine oplysninger og opdaterer vores politikker, procedurer og teknologi i overensstemmelse hermed.

Kubota opbevarer kun personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for opfyldelsen af det formål, som de personlige oplysninger blev indsamlet med, medmindre andet er påkrævet eller godkendt af gældende lovgivning. Vi træffer foranstaltninger til at destruere eller permanent de-identificere personlige oplysninger, hvis det kræves i henhold til loven, eller hvis de personlige oplysninger ikke længere er nødvendige for det formål, som vi indsamlede det.

Ingen dataoverførsel via Internettet eller på anden måde kan garanteres at være 100 procent sikker. På trods af vores indsats for at beskytte dine oplysninger kan Kubota derfor ikke garantere sikkerheden for enhver information, du sender til os online. Du overfører alle sådanne oplysninger på egen risiko.

9. OPDATERING AF VORES FORTROLIGHEDSERKLÆRING

Fortrolighedserklæring kan opdateres regelmæssigt og uden forudgående meddelelse til dig for at afspejle ændringer i vores personlige oplysninger. Vi vil sende en fremtrædende meddelelse på relevante websteder for at give dig besked om væsentlige ændringer i vores fortrolighedserklæring og angive øverst på meddelelsen, når den senest blev opdateret. Hvis vi opdaterer vores personlige oplysninger, kan vi under visse omstændigheder søge dit samtykke.

10. Hvordan kontakter du os?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne fortrolighedserklæring, til Kubotas privatlivspolitik eller hvis du vil undersøge dine rettigheder eller opdatere oplysninger eller præferencer, du har givet os, så klik her 

Data Protection Officer
Kubota Holdings Europe B.V.
Hoofdweg 1264,
2153LR Nieuw-Vennep The Netherlands
kuk_g.privacy@kubota.com